Nieuw leven inblazen

Dieselmotoren kunnen vele draaiuren mee. Gedurende lange tijd volstaat (klein) onderhoud en reparaties, maar op een gegeven moment moet de motor gereviseerd worden. We demonteren de motor volledig en maken deze grondig schoon. De kale dieselmotor bouwen we daarna weer helemaal opnieuw op met nieuwe en/of gereviseerde onderdelen.  De motor wordt zo een compleet nieuw leven ingeblazen. Na een revisie wordt de motor uitvoerig getest. Ook het testen van elke motor en een proefstand behoort tot de mogelijkheden.

Reviseren aantrekkelijker dan vervangen

De revisie van een motor is vaak veel aantrekkelijker dan een nieuwe motor aanschaffen. Omdat alle onderdelen in het schip zijn afgestemd op de bestaande motor, moet er bij een nieuwe dieselmotor vaak veel aangepast worden – aanpassingen die flink extra kosten met zich meebrengen. Dit is dan ook de reden dat veel scheepvaartorganisaties revisie boven een nieuwe motor verkiezen.

Ruim 40 jaar ervaring

DBH heeft meer dan 40 jaar ervaring in motorrevisie, zowel van alleen de top als de complete motor. Doordat wij veel motoren in onderhoud hebben van de diverse merken, kennen onze ervaren monteurs veel machines als hun broekzak.

Wij werken met originele onderdelen die we op voorraad hebben of binnen 24 uur beschikbaar zijn. U bent dus in alle opzichten verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en snelheid. DBH voert het werk bij u aan boord uit of in onze moderne werkplaats in Dordrecht. Vooraf voorzien we u van een tijdsplanning en maken we afspraken over onder welke voorwaarden we de opdracht uitvoeren.

Niets is vervelender dan achteraf geconfronteerd te worden met onvoorziene kosten. Bij DBH maken we voor elke motorrevisie daarom een uitgebreide offerte.

Vrijblijvend offerte aanvragen