Onderhoud van dieselmotoren

Tijdig en vakkundig onderhoud aan uw dieselmotoren, het hart van uw onderneming, is van levensbelang om onverwachte stilstand te voorkomen.
Het is belangrijk dat deze werkzaamheden professioneel, systematisch en grondig gebeuren. Daarom biedt DBH preventieve services aan die worden uitgevoerd door onze gekwalificeerde servicemonteurs.

Vrijblijvend offerte opvragen

Gekwalificeerde dieselmonteurs

Vakkundig onderhoud aan dieselmotoren dient uitgevoerd te worden met de juiste kennis, gereedschappen en onderdelen.

DBH Diesel Engines heeft getrainde en gekwalificeerde monteurs die met originele fabrieksonderdelen de werkzaamheden voor u uitvoeren. Om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden professioneel, systematisch en grondig gebeuren, biedt DBH preventieve services aan. De monteurs van DBH beschikken over de benodigde certificaten om de werkzaamheden ook offshore uit te kunnen voeren.

Het belang van tijdig onderhoud

Door uw dieselmotor onderhoud tijdig uit te laten voeren, beperkt u onverwachte stilstand tot een minimum. Bij het bespreken van de onderhoudsbeurt wordt gekeken naar de draaiuren van uw motor. Hierna wordt in overleg met u een advies opgesteld betreffende de uit te voeren werkzaamheden.

Om kosten te besparen, kan gewerkt worden met gereviseerde ruilonderdelen. In overleg met u worden de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd; op de door u gekozen locatie; op het door u gewenste tijdstip.

Vrijblijvend offerte opvragen

Waarom DBH Diesel Engines?

24/7 service
We zijn 24/7 bereikbaar zodat we u wereldwijd van dienst kunnen zijn wanneer u ons nodig heeft.

Kennis en kunde
DBH werkt met getrainde en gekwalificeerde servicemonteurs om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

Onderdelen op voorraad
Essentiële onderdelen kunnen we direct leveren. Alle andere onderdelen zijn op korte termijn beschikbaar.

Duidelijke communicatie
We spreken af welke werkzaamheden we uitvoeren en communiceren de voortgang van ons werk dagelijks. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Neem contact op
Download onze brochure

Deel deze pagina op social media